Få en professionel brolægning hos erfaren entreprenør​

Overvejer du at få en professionel brolægning i haven, indkørslen på stier eller veje? Så er du landet det helt rette sted. Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service har mere end 10 års erfaring som brolæggere. Min virksomhed er beliggende i Store Heddinge på Stevns. Jeg ligger tæt på blandt andet Køge, Ringsted og Faxe.

Der er flere gode grunde til at opsøge mig hvis du overvejer at få lavet en ny terrasse, sti, indkørsel eller andet i den stil. Jeg har med tiden hjulpet mange både private og erhvervskunder. Har du brug for hjælp til belægning, skal du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos mig.

Hvis du har begrænset erfaring og manglende kompetencer til selv at give dig i kast med en helt ny indkørsel, så anbefaler jeg til enhver tid, at du kontakter mig. Jeg sørger altid for at tilbyde en kompetent og professionel vejledning fra begyndelsen. Har du en idé i ærmet, er du derfor mere end velkommen til at lufte den for mig.

Jeg tilbyder:

  • Mere end 10 års erfaring
  • Høj kvalitet og fleksibilitet
  • Alle former for brolægning – f.eks. med granitfliser eller betonfliser
  • Professionel vejledning fra start til slut

Jeg tilbyder belægning og brolægning i høj kvalitet

​Ved Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service er kvalitet alfa og omega for vores vision. Derfor sørger jeg altid for at imødekomme mine kunders behov og levere en høj kvalitet. Hos mig kan du desuden altid regne med, at jeg leverer opgaverne til tiden. Jeg sørger for at holde dig opdateret undervejs i processen.

Jeg er løsningsorienterede og skræddersyr derfor altid opgaverne til den enkelte kunde, så du får det resultat, du drømmer om. Jeg ønsker kun tilfredse kunder, og derfor kan jeg varetage alle opgaver inden for brolægning og belægning.

Har du svært ved at vælge de rette materialer til belægning, tilbyder jeg selvfølgelig min hjælp. Jeg køber materialerne ind og kan derfor give dig en samlet pris ved et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig allerede i dag

Hvis du har spørgsmål til priser, materialer, belægning eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon 26 33 60 06 eller send en e-mail til info@eghojbro.dk

​Kontakt mig for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til en specifik arbejdsopgave, eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om firmaet

​Hos Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service varetager vi alle opgaver indenfor brolægning og anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med alle former for belægning og tilbyder professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.

Kontakt os

​​Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service

​​Kongeskovvej 18, 4660 Store Heddinge

​Se rutevejledning

​​Telefon: 26 33 60 06

​© 2022 Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service. Alle rettigheder forbeholdes.