Støbning af fundament til hus, sommerhus og andre bygninger

Har du brug for professionel hjælp til dit støbearbejde?

Hvis du har brug for professionel hjælp til støbning af fundament eller andet støbearbejde, så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har 10 års erfaring inden for mit fag, og jeg sikrer dig et solidt og veludført resultat.

Min virksomhed holder til i Store Heddinge på Stevns, og jeg tilbyder derfor både støbning af fundament til sommerhus, hus og andre bygninger for privatpersoner og erhvervskunder i både Køge, Ringsted, Faxe og omegn. Har du en opgave til mig et andet sted på Sjælland, står jeg også gerne til din rådighed.

Jeg leverer høj kvalitet og en professionel service

Uanset om du har en større eller mindre opgave til mig i forbindelse med støbning af fundament til dit kommende hus, sommerhus eller en helt tredje type bygning, så er du altid garanteret et resultat i høj kvalitet og en professionel service, når du vælger mit firma.

Jeg har 10 års erfaring med støbearbejde og andre former for entreprenørarbejde, og jeg har øje for de små detaljer. Jeg har blandt andet været nummer 2 i DM i Skills.

Derudover er jeg meget fleksibel, og jeg overholder altid mine aftaler i forhold til både deadline og pris.

Jeg sætter en stor ære i den personlige vejledning

Det er utroligt vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde. Derfor sætter jeg en stor ære i at tilbyde personlig vejledning og professionel rådgivning. Det gælder allerede fra den første samtale. Du er derfor altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har brug for en at sparre med i forhold til dine ideer, eller hvis du har brug for inputs i forhold til muligheder og løsninger.

Kontakt mig og få beregnet en pris på støbning af fundament

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en fast pris i form af et uforpligtende tilbud på støbning af fundament. Jeg tilbyder rimelige og konkurrencedygtige priser på alt mit arbejde, og jeg sikrer dig samtidig et resultat i højeste kvalitet.

​Kontakt mig for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til en specifik arbejdsopgave, eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om firmaet

​Hos Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service varetager vi alle opgaver indenfor brolægning og anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med alle former for belægning og tilbyder professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.

Kontakt os

​​Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service

​​Kongeskovvej 18, 4660 Store Heddinge

​Se rutevejledning

​​Telefon: 26 33 60 06

​© 2022 Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service. Alle rettigheder forbeholdes.