Entreprenør der tilbyder totalentreprise inden for haver

Hyr en entreprenør og pift haven op

Har du brug for professionel hjælp fra en kompetent entreprenør? Så er du landet det helt rette sted. Ved Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service tilbyder jeg totalentreprise inden for haver. Mit entreprenørfirma holder til i Store Heddinge på Stevns nær blandt andet Faxe, Ringsted og Køge. Jeg kan derfor løse opgaver på hele Sjælland.

Eksempler på mine arbejdsområder

Jeg har mere end 10 års erfaring som entreprenør, og jeg har med tiden hjulpet både private og erhvervskunder med alt lige fra støbning af fundament til rullegræs og meget mere. Leder du efter en kompetent og erfaren brolægger, der kan hjælpe med alle former for totalentreprise i haver, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Jeg kan med andre ord blandt andet udføre følgende opgaver for dig:

Uanset hvilke opgaver det drejer sig om, leverer jeg altid en høj kvalitet og en professionel service fra start til slut. Du kan derfor trygt lade mig varetage opgaven, hvis du drømmer om en mere attraktiv have. Hvis du ikke selv har tiden eller erfaringerne, så løser jeg opgaven for dig.

5 konkrete fordele ved at vælge mit entreprenørfirma

Jeg tilbyder:

  • Høj kvalitet med øje for de små detaljer – jeg har været nummer 2 i DM i Skills
  • ​Totalentreprise inden for haver – jeg hjælper med det hele
  • ​Fleksibel service og en aflevering af projektet til tiden
  • ​Konkurrencedygtige og fair priser
  • ​Personlig vejledning

​Mangler du en entreprenør til at varetage din opgave? Jeg klarer arbejdet til præcision. Min vigtigste opgave er at gøre mine kunder tilfredse, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Derfor kan du også forvente en høj kvalitet og professionel rådgivning allerede fra første samtale.

Går du i øjeblikket med et brændende ønske om en ny have, er du altid velkommen til at ringe til mig. Jeg står klar til at lytte til dine ideer og selv byde ind med muligheder og faglig ekspertise. Jeg garanterer som sagt både en billig og konkurrencedygtig pris på din opgave.

Kontakt mig for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave

Mangler du yderligere informationer om mine arbejdsopgaver, priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder desuden at give et uforpligtende tilbud, hvis du har interesse i det.

Ring til mig på telefon 26 33 60 06 eller send en e-mail til info@eghojbro.dk.

​Kontakt mig for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til en specifik arbejdsopgave, eller ønsker et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om firmaet

​Hos Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service varetager vi alle opgaver indenfor brolægning og anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring med alle former for belægning og tilbyder professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.

Kontakt os

​​Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service

​​Kongeskovvej 18, 4660 Store Heddinge

​Se rutevejledning

​​Telefon: 26 33 60 06

​© 2022 Eghøjs Brolægning og Entreprenør Service. Alle rettigheder forbeholdes.